Accident rutier cu două persoane decedate

Miercuri, 30 Iunie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Accident rutier cu doua persoane decedate | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit sâmbătă, 26 iunie, a.c., cu 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, la un accident rutier produs pe DN 23, pe raza localității Măicănești, în care au fost implicate 1 tractor și 1 autoturism, în urma căruia au rezultat 2 victime încarcerate.

Pentru gestionarea situației de urgență, în cooperare au intervenit echipaje din cadrul SAJ Vrancea și SVSU Măicănești. Echipajul de descarcerare a extras din autoturism 2 victime, de sex masculin, una în vârstă de 23 de ani, cealaltă în vârstă de 44 de ani, ambele fără semne vitale, echipajul SAJ prezent la fața locului, constatând decesul acestora.

Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică (soția uneia dintre victime, care a venit ulterior acolo). Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI), la locul evenimentului.

Accident rutier cu doua persoane decedate | imaginea 2