Serie de accidente rutiere la sfârşit de săptămână, în judeţul Mureş

Vineri, 18 Iunie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere la sfarsit de saptamana  in judetul Mures | imaginea 1 Vineri, 11 iunie a.c., în jurul orei 16:30, un accident rutier s-a produs pe raza localității Cerghid. Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Din fericire, nu au fost victime.

Tot vineri, 11 iunie, în jurul orei 21:30, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Târnăveni, strada Avram Iancu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. A fost vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În interior se aflau patru persoane, trei de cod verde și o victimă de cod galben, niciuna încarcerată. Victima de cod galben a fost preluată de ambulanța SMURD aflată la locul accidentului. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Sâmbătă, 12 iunie a.c., în jurul orei 16:15, un accident rutier s-a produs pe raza localității Sărmașu. Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu. În urma impactului, o victimă a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind de cod galben.

Tot sâmbătă, 12 iunie, în jurul orei 16:30, o țeavă de gaz s-a rupt în urma unui accident rutier, mai exact o manevră greșită executată cu spatele de un autoturism, în municipiul Sighișoara, strada Consiliul Europei.

Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Problema de la țeava de gaz a fost remediată de către un echipaj de la furnizorul de gaze naturale. Din fericire, nu au fost victime.

Sâmbătă, 12 iunie, în jurul orei 22:20, un accident rutier a avut loc în localitatea Petelea. Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reghin. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp. Traficul nu a fost afectat.

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orei 12:10, un nou accident rutier s-a produs pe raza localității Șăulia. Au executat misiunea pompierii militari de la Secția Sărmașu, un echipaj SMURD, elicopterul SMURD și trei ambulanțe SAJ.

A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului o persoană de cod roșu a rămas încarcerată - (sex masculin) și altele patru s-au autoevacuat, două de cod roșu - (sex feminin) și două de cod galben - (sex masculin).

Persoana încarcerată a fost extrasă de către pompierii militari și predată echipajului SMURD. Toate victimele au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Galerie imagini