Trei accidente rutiere, gestionate pe raza judeţului Ialomiţa

Vineri, 04 Iunie 2021Ialomiţa
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomiţa

Trei accidente rutiere  gestionate pe raza judetului Ialomita | imaginea 1 În data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.45, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier în comuna Platonești, pe DJ 212, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de la rețeaua electrică.

Din eveniment nu au rezultat victime, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

În data de 30 mai a.c., în jurul orei 13.00, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier în comuna Dridu, pe DJ 101, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Urziceni, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției.

După monitorizare, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte două victime au refuzat transpoprtul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablare carosabil.

În data de 30 mai a.c., în jurul 07.25, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier în municipiul Urziceni, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul evenimentului s-au deplasat și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Urziceni, venite în sprijin. Din eveniment au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției.

După monitorizare, victimele au fost preluate de echipajul SMURD și transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Pompierii au intervenit pentru pentru asigurarea măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și pentru sablare carosabil.

Trei accidente rutiere  gestionate pe raza judetului Ialomita | imaginea 2