5 victime în urma producerii unui accident rutier în Negrești-Oaș

Vineri, 16 Iulie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

5 victime in urma producerii unui accident rutier in Negresti Oas | imaginea 1 Duminică seara, 11 iulie a.c., în jurul orei 21:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 5 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Negrești-Oaș.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 5 persoane, 4 adulți și un copil. Victimele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor profesioniste. Pompierii au acordat asistență medicală la fața locului și au asigurat măsurile PSI.

Două victime au refuzat transportul la spital, o victimă a fost transportată cu ambulanța SMURD la CPU Negrești-Oaș, iar 2 victime au fost transportate cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean la CPU Negrești-Oaș pentru continuarea investigațiilor medicale.