Accident grav pe DN 2A, cu patru victime

Duminică, 04 Iulie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident grav pe DN 2A  cu patru victime | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit marţi, 29 iunie a.c., în jurul orei 12:30, la un accident rutier produs pe DN2A, la ieșirea din comuna Căzănești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 4 victime, doi bărbați și două femei, dintre care un bărbat rămas încarcerat și inconștient.

La fața locului, s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia. La locul evenimentului au venit în sprijin un echipaj al elicopterului SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia, dintre care una tip ”C”.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea bărbatului rămas încarcerat, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident. După descarcerare, a fost predat unui echipaj SAJ pentru acordarea primului ajutor medical, ulterior fiind preluat de echipajul elicopterului SMURD și transportat pe calea aerului la o unitate spitalicească din București.

Celorlalte 3 victime, șoferul și două femei pasagere, aflate în celălalt autoturism le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele specializate, după care au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Galerie imagini