Trei accidente rutiere, gestionate într-o singură zi

Luni, 23 August 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Trei accidente rutiere  gestionate intr o singura zi | imaginea 1 Miercuri, 18 august a.c., în jurul orei 14:59, un accident rutier s-a produs între două autoturisme, pe șoseaua de centură a municipiului Târnăveni.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că este vorba de un accident rutier între două autoturisme, fără persoane încarcerate, cu trei victime de cod verde, circulația fiind blocată pe ambele sensuri de deplasare. S-au asigurat măsurile PSI specifice.

Tot miercuri, 18 august, în jurul orei 16:37, a avut loc un accident rutier cu o victimă încarcerată în localitatea Nadeș. Misiunea a fost executată de pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara.

În accident au fost implicate două autotrenuri, cu o persoană încarcerată, traficul rutier fiind blocat pe un sens de deplasare. S-a acționat pentru extragerea victimei, care era de cod galben, conștientă și cooperantă, urmând a fi preluată de echipajul de prim ajutor SMURD și transportată la spital.

Mai târziu, în cadrul aceleiaşi zile de miercuri, în jurul orei 17.08, un accident rutier s-a produs în localitatea Mihai Viteazu.

Misiunea a fost executată de pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara. În momentul sosirii echipajului de intervenție, s-a constatat că accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, fără persoane încarcerate, cu trei victime de cod verde, circulația fiind blocată pe un sens de deplasare. S-au asigurat măsurile PSI specifice.

Galerie imagini