Serie de patru accidente rutiere, în judeţul Mureş

Vineri, 10 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de patru accidente rutiere  in judetul Mures | imaginea 1 Marţi, 07 septembrie a.c., în jurul orei 16:27, s-a produs un accident rutier cu două victime, dintre care una încarcerată în localitatea Suplac.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Odată ajunși la locul intervenției, s-a constatat că un autoturism a ieșit în decor, iar în acesta se află o victima de sex masculin de cod galben, cooperantă, iar cealaltă victimă de sex feminin s-a autoevacuat, fiind de cod verde.

Circulația a fost restricționată pe un singur sens. Victima din autoturism a fost extrasă și predată echipajului SMURD. Ambele victime au fost transportate de către echipajul SMURD la CPU Târnăveni.

Tot marţi, 07 septembrie, în jurul orei 21:46, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier, pentru asigurarea de măsuri PSI, produs între o camionetă și un autoturism, în municipiul Sighișoara.

Ajunși la locul solicitării, în urma recunoașterii făcute, au constatat că în urma accidentului au rezultat două victime, șoferul autoturismului de cod galben, iar pasagera din autoturism de cod verde, care s-au autoevacuat.

Circulația a fost blocată pe drumul E60, pe un sens de mers. Victima de cod galben a fost preluată și transportată la CPU Sighișoara, de către echipajul de prim-ajutor SMURD aflat la fața locului.

În cursul dimineții de 08 septembrie a.c., în jurul orei 04:51, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș și SVSU Acățari au fost solicitați să intervină la un accident rutier în localitatea Vălenii de Acățari, cu persoane încarcerate, produs între două autoutilitare.

Dispeceratul 112 a solicitat în sprijin și echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, care ulterior a fost întors din drum. La sosirea echipajelor de intervenție, au constatat că în urma accidentului rutier, au rezultat 5 victime, două de cod negru, o victimă de cod roșu și două victime de cod galben (una dintre ele fiind minor).

S-a lucrat pentru extragerea victimelor de cod negru, iar victima de cod roșu și cele două de cod galben au fost preluate de echipajele medicale aflate la fața locului și transportate la UPU Târgu Mureș.

Într-o autoutilitară implicată în accident, s-a aflat și un câine de talie mare, fără a avea probleme medicale, care a fost tranchilizat și preluat de medicul veterinar solicitat la fața locului. Traficul a fost restricționat pe ambele sensuri de mers pe drumul E60 DN 13.

Tot în cursul dimineții de 08 septembrie a.c., în jurul orei 06:00, Detașamentul de Pompieri Sighișoara a fost solicitat să intervină pentru asigurare de măsuri PSI la un accident rutier, în localitatea Daneș.

Ajunși la fața locului, au constatat că două autoturisme erau tamponate, rezultând cinci victime. O victimă de cod verde, care se afla într-unul dintre autoturismele implicate în accident, iar patru victime de cod galben, care se aflau în celălalt autoturism.

Trei victime de cod galben au fost preluate și transportate la CPU Sighișoara de către echipajele medicale aflate la fața locului, iar celelalte două au refuzat transportul la spital. S-au întreprins manevrele specifice pentru asigurarea de măsuri PSI. Circulația rutieră pe drumul DN 14 a fost restricționată pe ambele sensuri de mers.

Galerie imagini