Două accidente rutiere în interval de o zi

Vineri, 05 Noiembrie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua accidente rutiere in interval de o zi | imaginea 1 Luni, 1 noiembrie a.c., două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 21, între localitățile Slobozia Nouă și Iazu, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Din evenimentul rutier a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajul SMURD la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, victima a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Tot în data de 01 noiembrie a.c., salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DJ 203 F, în comuna Grivița, în care au fost implicate două autoturisme și trei persoane, din care o persoană încarcerată.

La locul accidentului au venit în sprijin și două echipaje ale SAJ Ialomița. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, ulterior toate cele trei victime conștiente au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Galerie imagini