Grav accident rutier - Multiple victime şi două persoane decedate

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Grav accident rutier   Multiple victime si doua persoane decedate | imaginea 1 Luni seara, 8 noiembrie a.c., în jurul orei 17:46, echipaje de pompieri au intervenit în cazul unui grav accident rutier produs pe DN7, în comuna Tărtășești.

La locul evenimentului rutier, echipajele de intervenție au identificat 7 victime în două autovehicule, dintre care două încarcerate într-un autoturism. Imediat au fost inițiate operațiunile de descarcerare a persoanelor blocate, de evaluare a celorlalte victime, un adult și patru minori, în același timp fiind luate și măsuri de prevenire a incendiilor.

Șoferul dintr-unul dintre autovehiculele implicate și trei minori au fost preluați de două echipaje SAJ Dâmbovița și transportați la UPU Târgoviște, respectiv la un spital din București pentru investigații suplimentare, iar un alt minor a refuzat transportul la spital.

Două persoane, bărbat și femeie, încarcerate în unul dintre autovehicule nu au putut fi salvate, în ciuda eforturilor depuse de pompierii paramedici și de cadrele medicale aflate la fața locului.

Au fost mobilizate forțe de intervenție de la Detașamentul Titu, cu o autospecială de descarcerare, de la Garda Răcari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu 3 echipaje medicale.

Grav accident rutier   Multiple victime si doua persoane decedate | imaginea 2