Weekend cu cinci accidente rutiere în judeţul Ialomiţa

Marți, 02 Noiembrie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Weekend cu cinci accidente rutiere in judetul Ialomita | imaginea 1 Luni dimineaţa, 1 noiembrie a.c., trei echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în orașul Căzănești, în care au fost implicate două autoturisme și un autocamion.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Slobozia. Din evenimentul rutier au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. A doua victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

✔️În data de 29 octombrie a.c., două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare la un accident rutier produs pe DN 2, în comuna Coșereni în care au fost implicate două autoturisme. La evenimentul rutier au venit în sprijin și două ambulanțe ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată de echipajul SAJ la Spitalul Municipal Urziceni, pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

✔️În data de 29 octombrie a.c., un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit cu o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Jilavele, în care un autoturism a lovit un biciclist.

Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă, care a fost monitorizată de echipajul medical la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, pentru investigații medicale suplimentare.

✔️În data de 31 octombrie a.c., două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 2, pe raza comunei Movilița în care au fost implicate patru autoturisme.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Urziceni. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei persoane, care ulterior a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

✔️În data de 31 octombrie a.c., două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și ambulanță SMURD la un accident rutier produs în municipiul Urziceni în care au fost implicate trei autoturisme.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Urziceni. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei persoane, care ulterior a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Weekend cu cinci accidente rutiere in judetul Ialomita | imaginea 2