Accident rutier grav cu trei autoturisme

Luni, 17 Ianuarie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident rutier grav cu trei autoturisme | imaginea 1 Sâmbătă seara, 15 ianuarie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 24, în localitatea Solești (intersecția cu drumul către satul Șerbotești), comuna Solești.

La intervenție au participat și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SJA) Vaslui. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șase persoane. La sosirea echipajelor de intervenție nu au fost găsite persoane încarcerate sau aflate în stare de inconștiență.

Toate cele șase persoane au fost evaluate medical și monitorizate. Două persoane care prezentau politraumatisme au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cei doi bărbați răniți au ajuns la spital conștienți și stabili hemodinamic. Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Galerie imagini