Tragic accident rutier - O persoană şi-a pierdut viaţa

Luni, 17 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Tragic accident rutier   O persoana si a pierdut viata | imaginea 1 Marţi, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 18:30, un accident rutier s-a produs în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără victime încarcerate.

În urma impactului, o persoană de sex masculin, de 56 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta a fost preluată de echipajul de pe ambulanța SMURD. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers, pe durata intervenției.

Tot în aceeaşi zi, în jurul orei 20:15, un alt accident rutier s-a produs pe raza localității Cerghid. S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului o persoană și-a pierdut viața.

Echipajul medical aflat la locul intervenției a aplicat manevrele de resuscitare victimei, însă din nefericire, după aproximativ 60 de minute, medicul a fost nevoit să declare decesul victimei. În accident au mai fost implicate patru persoane, acestea nu au necesitat transportul la spital. Pe toată durata intervenției circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Galerie imagini