Accidente rutiere cu multiple victime

Joi, 17 Martie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Accidente rutiere cu multiple victime | imaginea 1 Luni, 14 martie a.c., în jurul orei 13:20, un accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, strada Recoltei. Au intervenit la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme. În urma impactului, au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind de cod verde și una fiind de cod galben, încarcerată. Victima de cod galben a fost preluată și transportată de către echipajul SMURD aflat la fața locului. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe un singur sens de mers.

Tot luni, 14 martie, în jurul orei 14:20, un alt accident rutier s-a produs în localitatea Nazna, strada Principală.

Au intervenit la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident rutier în urmă căruia au rezultat patru victime, una de cod verde, două victime de cod galben și o victimă de cod roșu care a fost preluată și transportată de către echipajul SMURD.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.