Zi de marţi fatidică pe şoselele din judeţul Mureş

Vineri, 25 Martie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Zi de marti fatidica pe soselele din judetul Mures | imaginea 1 Marţi, 22 martie a.c., în jurul orei 11:20, un accident rutier s-a produs în localitatea Ernei. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, care a fost preluată și transportată de către echipajul medical SAJ aflat la fața locului. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Tot marţi, 22 martie a.c., în jurul orei 16:50, un alt accident rutier s-a produs în localitatea Fărăgău, strada Principală. Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, fiind de cod galben. Aceasta a fost preluată și transportată de către echipajul SMURD aflat la fața locului. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.