Zi neagră pe Autostrada A1 București-Pitești

Vineri, 25 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Zi neagra pe Autostrada A1 Bucuresti Pitesti | imaginea 1 Într-o clipă, două destine au avut același sfârșit tragic, la nici 30 de ani. O secundă poate ar fi făcut diferența dintre viață și moarte, dar, din păcate, timpul nu poate fi dat înapoi…

A fost un accident grav între două autotrenuri și trei autoturisme. Pompierii au constatat faptul că două dintre mașini erau prinse între ansamblurile auto, accesul către victime fiind foarte greu de realizat.

După o primă evaluare, două persoane, inconștiente, erau blocate între fiarele contorsionate. Pompierii au acționat pentru descarcerarea acestora și, în același timp, au decopertat autoturismele pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate.

Din nefericire, pentru conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic…La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, dotate cu modul de descarcerare, cinci ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD.