Patru autoturisme şi 5 persoane, implicate într-un accident rutier

Luni, 02 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Patru autoturisme si 5 persoane  implicate intr un accident rutier | imaginea 1 O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier.

S-a întâmplat joi, 28 aprilie a.c. În evenimentul care s-a produs pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani, au fost implicate patru autoturisme în care se aflau cinci persoane. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ.

Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au constatat că un bărbat în vârstă de 67 ani, aflat într-una dintre mașini, avea nevoie de ajutor pentru a ieși din interior. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au scos din autoturism și l-au predat echipajului medical. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Galerie imagini