Accident rutier grav, soldat cu rănirea a două persoane

Marți, 28 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Accident rutier grav  soldat cu ranirea a doua persoane | imaginea 1 Miercuri, 22 iunie a.c., în jurul orei 15.30, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călărași au fost solicitați să intervină la un accident rutier grav produs pe DN 3, pe segmentul de drum dintre Podul 4 și Chiciu.

În accident au fost implicate un autocamion și o motocicletă. Două persoane au suferit politraumatisme, un bărbat (conducător motocicletă - 31 de ani) si o femeie (pasager - 35 de ani), ambele pe aceeași motocicletă.

S-au deplasat la locul accidentului un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță SAJ. Echipajul SMURD a preluat bărbatul, conducătorul motocicletei, care era conștient dar prezenta politraumatisme, pe care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Călăraşi.

Femeia a primit îngrijiri din partea echipajului SAJ Călărași și, ulterior, a fost transportată și aceasta la spital. Pentru o perioadă de timp, circulația a fost blocată pe respectivul tronson de drum.

Galerie imagini