Serie de accidente rutiere, la sfârşit de săptămână

Duminică, 05 Iunie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Serie de accidente rutiere  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Vineri, 27 mai a.c., în jurul prânzului, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier pe raza localității Surduc (în zona gării).

Pompierii Secției Jibou s-au deplasat imediat la fața locului și au intervenit pentru extragerea unei persoane de sex feminin care a rămas blocată în autoturism. După extragere, persoana a fost predată pentru îngrijiri medicale unui echipaj al ambulanței, iar pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului.

Vineri seara, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la nou eveniment rutier în care un TIR care transporta furaje s-a răsturnat pe marginea carosabilului în localitatea Popeni. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că șoferul autotrenului se afla în afara cabinei și nu necesita îngrijiri medicale (fusese evaluat de un echipaj SAJ care se afla în trecere).

Au fost asigurate măsurile PSI, existând și scurgeri de combustibil de la capul tractor al TIR-ului. Sâmbătă dimineața, 28 mai a.c., pompierii cehuani au fost solicitați sa intervină la un accident rutier petrecut între localitățile Bulgari și Sălățig.

La sosirea pompierilor, la mașina implicata era un incendiu care se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Din fericire, cele două persoane au ieșit din autoturism înainte de izbucnirea incendiului și au fost asistate de către echipajele medicale și transportate la UPU SMURD Zalău.

Galerie imagini