Trei victime, după ce autoturismul s-a răsturnat în mers

Marți, 28 Iunie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Trei victime  dupa ce autoturismul s a rasturnat in mers | imaginea 1 Duminică dimineață, 26 iunie a.c., în jurul orei 06:30, un accident rutier s-a produs pe raza localității Cherghizel.

S-au deplasat de urgenţă la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre o auto-accidentare, un autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat și a rupt un stâlp de electricitate.

În autoturism se aflau trei persoane, două s-au auto-evacuat și una a rămas încarcerată. Pompierii militari au extras în cel mai scurt timp posibil victima încarcerată și au predat-o echipajului medical aflat la locul solicitat, aceasta fiind inconștientă de cod roșu.

Imediat, i s-au aplicat manevrele de resuscitare, după care a fost prezentată și transportată la spital cu elicopterul SMURD. Celelalte două victime au fost asistate medical la fața locului, după care au fost preluate și transmise la spital, una fiind cod galben și una de cod verde. Pe toată durata intervenției, s-a circulat alternativ pe un singur sens.

Galerie imagini