Grav accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat

Luni, 25 Iulie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Grav accident rutier  soldat cu decesul unui barbat | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină joi după-amiază, 21 iulie a.c., în jurul orei 15.00, la un grav accident rutier produs pe raza comunei Grădiștea. S-au deplasat la locul accidentului o autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului Călărași și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 66 de ani se afla în afara părții carosabile, după ce s-ar fi răsturnat cu autovehiculul pe care îl conducea. Bărbatul prezenta politraumatisme și a fost declarat decedat de către reprezentanţii Serviciului Județean de Ambulanţă Călăraşi.

Pompierii militari prezenți la fața locului au decuplat bornele acumulatorui mașinii și au luat toate măsurile necesare pentru prevenirea altor situaţii de urgență. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața.

Galerie imagini