Grav accident rutier într-o comună din județul Dâmbovița

Marți, 12 Iulie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Grav accident rutier intr o comuna din judetul Dambovita | imaginea 1 Miercuri, 29 iunie a.c., în jurul orei 20:18, pompierii au fost solicitați pentru intervenția în cazul unui accident rutier produs în comuna Butimanu, pe DN 1A. Din primele informații, le-a fost comunicat că sunt implicate un microbuz si autoturism, cu posibile victime multiple.

Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost identificate 12 persoane rănite, dintre care una rămasă blocată în microbuz. Aceasta a fost extrasă în scurt timp și preluată pentru îngrijiri medicale.

Echipajele de pompieri au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier. În același timp au fost evaluate medical cele 12 persoane implicate, acestea fiind preluate și transportate la patru unități spitalicești din București, la spitalele Floreasca, Elias, Universitar și Militar cu ambulanțele SMURD, SAJ și elicopterul SMURD.

Din fericire, toate persoanele erau conștiente și stabile. Începând cu ora 21:48, Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița a fost dezactivat. Cauzele producerii accidentului rutier sunt cercetate de organele abilitate în acest sens.

Galerie imagini