Soţ şi soţie, răniţi într-un accident rutier

Miercuri, 10 August 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Sot si sotie  raniti intr un accident rutier | imaginea 1 Două persoane, soț și soție, de 50 de ani, au fost rănite în urma unui accident rutier, produs joi, 4 august a.c., în apropierea Stațiunii Popăuți. Autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului femeia, pasageră pe scaunul din dreapta șoferului, a rămas încarcerată.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

După ce echipajul SMURD a stabilizat victima, pompierii au extras-o din autoturism, tăind portierele și stâlpul de susținere. Aceasta era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Soțul acesteia a fost preluat de echipajul SAJ, fiind conștient. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Galerie imagini