Au necesitat ajutorul pompierilor pentru a ieși din mașina accidentată

Sâmbătă, 29 Octombrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Au necesitat ajutorul pompierilor pentru a iesi din masina accidentata | imaginea 1 Două persoane, o femeie de 71 de ani și un bărbat de 70 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, miercuri, 26 octombrie a.a., pe raza localității Avrămeni.

În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ.

Conducătoarea auto a unuia dintre autoturisme și pasagerul de pe bancheta din spate au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din interior. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Celelalte trei persoane nu au avut de suferit în urma accidentului. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Au necesitat ajutorul pompierilor pentru a iesi din masina accidentata | imaginea 2