Două victime, după ce un autoturism a lovit un cap de pod

Vineri, 21 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Doua victime  dupa ce un autoturism a lovit un cap de pod | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, persoanele din interior fiind evacuate. Autoturismul lovise un cap de pod, iar în urma impactului s-au produs scurgeri de ulei și combustibil pe carosabil. Circulația a fost întreruptă pe un sens de mers.

Victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor medical. O femeie în vârstă de 51 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în urma producerii unui accident rutier. Conducătorul auto (53 ani) a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsuri PSI, au curățat și spălat asfaltul de combustibilul scurs. Circulația a fost reluată după ce carosabilul afost curățat și spălat.

Galerie imagini