Stâlp de electricitate avariat, în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 01 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Stalp de electricitate avariat  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui și Garda II Negrești au intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, pentru asigurarea zonei, asigurarea măsurilor PSI și evaluare, la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Buhăiești, comuna Vulturești.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat pe o parte, un stâlp de electricitate avariat, din autovehicul scurgându-se lichide combustibile.

Până la sosirea pompierilor, șoferul autoturismului se autoevacuase. Pompierii militari au scos bornele bateriei și au asigurat celelalte măsuri specifice în cazul unor astfel de intervenții. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 31 ani, a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.

O echipă de intervenție a distribuitorului zonal de electricitate a fost chemată la fața locului, întrucât stâlpul se mai susținea doar în câteva cabluri electrice. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini