Camion răsturnat între două localități din Botoșani

Vineri, 11 Noiembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Camion rasturnat intre doua localitati din Botosani | imaginea 1 Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat pe DJ 208C, între Vorona Mare și Joldești. Accidentul rutier s-a produs joi dimineață, 3 noiembrie a.c.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu stingere cu apă și spumă, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD. Bărbatul era conștient, cooperant și prezenta un traumatism cranio-cerebral. A fost preluat de echipajul TIM - SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant. Traficul rutier a fost blocat. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Galerie imagini