Mașină răsturnată în urma impactului cu un alt autovehicul

Marți, 15 Noiembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Masina rasturnata in urma impactului cu un alt autovehicul | imaginea 1 Vineri dimineață, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 7.20, în localitatea Budești s-a produs un accident rutier, în urma coliziunii a două autovehicule, șase persoane fiind implicate.

S-au deplasat de urgenţă la evenimentul rutier o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budești și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor de intervenţie, unul dintre cele două autovehicule implicate în accident era răsturnat pe carosabil, fiind identificate 5 victime cu diferite traumatisme, însă nu foarte grave, toți fiind conștienți.

Toate cele cinci persoane care au fost afectate de accident se aflau în autoturismul care s-a răsturnat. Doar patru persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea paramedicilor și a reprezentaților Serviciului Județean de Ambulanță.

Echipajul SMURD Budești a preluat o victimă, pe care au transportat-o la Sp. Bagdasar Arseni, un echipaj SAJ a preluat o victimă pe care a transportat-o la același spital Bagdasar, un alt echipaj SAJ a preluat o victimă, pe care a transportat-o la Sp. Sf. Pantelimon și a treia ambulanță SAJ a preluat a patra victimă a accidentului pe care a transportat-o la Sp. SF. Ioan din București.

Galerie imagini