Serie de accidente pe șoselele din județul Giurgiu

Duminică, 20 Noiembrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Serie de accidente pe soselele din judetul Giurgiu | imaginea 1 O persoană a ajuns la spital, iar alte două au primit îngrijiri medicale, în urma unor accidente rutiere ce s-au produs, în ultimele zile, în județul Giurgiu.

Vineri dimineață, 11 noiembrie a.c., pe DC 142, s-a produs un accident în zona localității Copaciu, în eveniment fiind implicat un singur autoturism, în care se aflau conducătorul auto și doi pasageri.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Unul dintre pasageri a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Joi după-amiază, 10 noiembrie a.c., pe A1, la km 31, în zona localității Bolintin Vale, s-a produs un accident între un autotren și un autoturism. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Conducătorul autoturismului a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului din partea echipajului SAJ

Tot joi după-amiază, pe DN5B, în localitatea Ghimpați, la sensul giratoriu a avut loc un eveniment rutier, între un autoturism și o cisternă încărcată cu GPL.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Șoferul autoturismului a primit îngrijiri medicale la fața locului.