Patru victime în urma unui accident rutier

Vineri, 16 Decembrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Patru victime in urma unui accident rutier | imaginea 1 Patru persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în noaptea de luni spre marți, 13 decembrie a.c., pe DN6, la intrare în localitatea Ghimpați. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Conducătorul uneia dintre mașini, un tânăr în vârstă de 19 de ani, a rămas blocat în autovehicul, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a fi extras, în siguranță. Acesta era conștient, a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la un spital din capitală.

Alte trei persoane, din celălalt autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de paramedicii SMURD și de ambulanțe la spital. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.