Grav accident rutier în prima zi a noului an

Miercuri, 11 Ianuarie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Grav accident rutier in prima zi a noului an | imaginea 1 Duminică, în prima zi din anul 2023, un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Bălăușeri, a pus în pericol viața a 7 persoane implicate.

În urma impactului, două dintre acestea au necesitat intervenția echipajelor de descarcerare și alte patru au fost preluate de urgență de echipajele medicale prezente la fața locului și transportate ulterior la spital.

Din nefericire, printre cele 6 victime rezultate în urma acestei tragedii, s-a aflat și un minor, Matias, un băiețel în vârstă de 5 ani, transportat în stare gravă la UPU Târgu Mureș, cu multiple traumatisme și, implicit, cu nevoie de sânge.

Pompierii Detașamentului Târgu Mureș au intervenit de urgență în seara zilei de 01 ianuarie, dar nu s-au oprit din misiunea de a salva, nici după finalizarea intervenției. Joi, 5 ianuarie a.c., la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Mureș, aceiași salvatori care încadrau echipajele de intervenție în seara accidentului, au sărit din nou în ajutorul băiețelului.

Fără dar și poate, aceasta este dovada vie a puterii de a dărui, de a ajuta, de a salva vieți! Se adresează mulțumiri pompierilor mureșeni pentru dedicarea, devotamentul și pentru nobilul gest care cu siguranță a contribuit la salvarea victimelor acestor tragedii!

Galerie imagini