Autoturism intrat într-un stâlp de electricitate

Marți, 07 Februarie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Autoturism intrat intr un stalp de electricitate | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor victimei unui accident rutier.

Acesta s-a produs în localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos, în zona Everest, iar la fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism intrat într-un stâlp de electricitate, victimele fiind deja evacuate. Pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 ani, a necesitat îngrijiri medicale. Femeia a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD. Conducătorul auto nu a fost rănit.

Pompierii militari au asigurat zona și au chemat în sprijin echipa de intervenție a distribuitorului zonal de energie electrică, întrucât stâlpul era grav avariat și se sprijinea pe autoturism. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini