Accident rutier grav, soldat cu rănirea a cinci persoane

Miercuri, 29 Martie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier grav  soldat cu ranirea a cinci persoane | imaginea 1 Joi, 23 martie a.c., ora 09.01, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti au fost solicitate, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Plătăreşti, pe DJ 301.

Toate acestea pentru acordarea primului ajutor în cazul a cinci persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat 5 persoane implicate, dintre care un bărbat şi patru femei.

Într-unul dintre autoturisme se afla doar conducătorul vehiculului, un tânăr în vârstă de 19 ani, care era conştient şi prezenta excoriaţii și dureri la nivelul toracelui (în partea din spate), acesta fiind preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital.

În cel de-al doilea autovehicul implicat în accident se aflau patru persoane, toate de sex feminin, conducătoarea auto în vârstă de 42 ani, era conştientă şi prezenta câteva excoriaţii la nivelul membrelor superioare (a refuzat transportul la spital.

O altă persoană în vârstă de 56 ani, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul umărului drept a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

O femeie în vârstă de 52 ani, conştientă, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul piramidei nazale, cât şi dureri la nivelul umărului drept a fost preluată de echipajul SMURD Budeşti şi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Cea de-a patra victimă din autoturism, în vârstă de 49 ani, era conştientă şi prezenta dureri la nivelul toracelui, fiind preluată de ambulanţă şi transferată la Spitalul Bagdasar Arseni. Pompierii militari încadrați pe autospeciala de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor autovehiculelor implicate şi au curățat carosabilul în zona accidentului.

Galerie imagini