Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier

Duminică, 19 Martie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua persoane si au pierdut viata in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit, luni, 13 martie a.c., la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism care circulau pe DN 2 E 85. Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Dumbrăveni înspre Buzău.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 13:45, iar imediat spre locul indicat de apelant, s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, cu 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

În accident au fost implicate 4 persoane dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanei rămase încarcerate, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Totodată, două persoane care au suferit răni grave au fost preluate și transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, iar pentru cea de-a treia persoană a fost declarat decesul. De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare.

Doua persoane si au pierdut viata in urma unui accident rutier | imaginea 2