Victime și mașini avariate, în urma unui accident rutier

Marți, 04 Aprilie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Victime si masini avariate  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Vineri, 31 martie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe DN 15D, în raza localității Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare, sensul de mers spre Iași.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre acestea fiind răsturnat pe șosea. La acel moment, circulația a fost întreruptă pe un sens de mers.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, șoferii celor două autoturisme se autoevacuaseră. Cei doi bărbați au fost evaluați medical, unul dintre aceștia necesitând îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, bărbatul acuzând dureri în zona lombară.

Galerie imagini