Autocamion derapat - Șoferul a rămas blocat în cabină

Sâmbătă, 27 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Autocamion derapat   Soferul a ramas blocat in cabina | imaginea 1 Un echipaj de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Lehliu Gară a fost solicitat să intervină vineri după-amiază, 19 mai a.c., în jurul orei 16.30, pe DJ 201 B, la un accident rutier produs în localitatea Sălcioara.

Potrivit primelor date, un autocamion cu remorcă a derapat, iar remorca acestuia s-a răsturnat. Conducătorul autovehiculului a rămas în cabină, acuzând dureri acute la nivel costal. La accident s-a deplasat de asemenea o ambulanță de la SAJ Ialomița.

Victima evenimentului rutier este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, rămas blocat în cabina autocamionului. Pompierii militari au extras victima și ulterior au predat-o echipajului de prim- ajutor al SAJ Ialomița.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorului respectivului autovehicul implicat în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului. Pompierii militari au curăţat carosabilul şi, după aproximativ 30 de minute, circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Galerie imagini