Morți și răniți în urma unui grav accident rutier pe drumurile sucevene

Joi, 24 August 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Morti si raniti in urma unui grav accident rutier pe drumurile sucevene | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localității Dorna Candrenilor, luni dimineața, 21 august a.c.

Accidentul rutier a fost sesizat de către echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se întorcea la bază de la o solicitare.

A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de electricitate din afara carosabilului, la fața locului fiind identificate cinci persoane (două de sex feminin și trei de sex masculin), trei dintre acestea fiind în stop cardio-respirator (două de sex feminin și o persoană de sex masculin).

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, cele trei persoane aflate în stop cardio-respirator au fost declarate decedate la fața locului: femeie 26 de ani, femeie 18 ani și bărbat 20 de ani. Celelalte două persoane (sex masculin), au fost transportate la spital în stare de inconștiență.

Galerie imagini