Secunda de neatenție a dus la o tragedie rutieră

Marți, 05 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Secunda de neatentie a dus la o tragedie rutiera | imaginea 1 Nu aș conduce cu viteză! Nu aș pleca la drum dacă sunt obosit! Nu aș depăși prin loc nepermis sau fără să mă asigur! Aș păstra distanța regulamentară! Aș purta mereu centura de siguranță! Aș fi mai atent, dacă aș mai avea o șansă…la viață.

Sunt cuvintele pe care poate le-ar spune victimele accidentelor rutiere, dacă ar mai putea face acest lucru. Din nefericire, în viață nu ni se oferă mereu o a doua șansă, iar o secundă de neatenție poate provoca o tragedie.

La fel cum s-a întâmplat, joi seară, 31 august a.c., pe raza localității Crasnaleuca, unde trei persoane, printre care și un copil de 1 an, și-au pierdut viața. Un alt băiat, în vârstă de 10 ani, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Circumstanțele în care s-a produs acest accident grav vor fi cercetate de organele competente, însă consecințele vor rămâne pentru totdeauna. Conduceți prudent! Fiți atenți atunci când plecați la drum și nu uitați că cineva drag vă așteaptă acasă!

Galerie imagini