Victimă încarcerată în urma unui accident rutier

Duminică, 03 Septembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Victima incarcerata in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, luni, 28 august a.c., în jurul orei 14.00, pentru salvarea unei persoane încarcerate în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Șoimuș spre Oradea, pe DN 76.

În accident a fost implicat un autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Brad, iar conducătorul auto a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe partea carosabilă, lovindu-se de zidul de susținere a autostrăzii.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, iar la sosirea echipajelor de salvare era conștient și cooperant. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, se afla singur în autoturism. El a fost extras de către echipaje și a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Deva.

Intervenția, la care au participat 11 subofițeri, s-a realizat cu 2 autospeciale (inclusiv „descarcerare grea”) și o ambulanță SMURD. În timpul acțiunii pompierilor, traficul rutier nu a fost întrerupt, dar s-a circulat alternativ, pe câte o bandă de circulație.

Galerie imagini