Accident rutier cu autovehicule avariate și două victime

Marți, 17 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Accident rutier cu autovehicule avariate si doua victime | imaginea 1 Pompierii ISU Hunedoara, din comunele Bretea Română și din Totești, au intervenit, joi după-amiază, 12 octombrie a.c., la un accident rutier care s-a produs pe DN 66 (Simeria – Hațeg), în localitatea Ruși.

În urma accidentului în care au fost implicate 4 autovehicule, 2 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, pentru una dintre ele fiind nevoie de intervenția echipajelor de salvare pentru extragerea din autoturism, fiind ulterior transportată la spital. Autovehiculele implicate au fost avariate.

La intervenție a participat și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean, pompierii hunedoreni acționând cu 2 autospeciale de stingere și de acordare a primului ajutor, dar și cu o ambulanță SMURD.

De asemenea, au fost asigurate de către pompieri măsurile de prevenire și stingere a posibilelor incendii, dar și sablarea (curățarea) carosabilului pentru ca traficul să poată fi reluat în condiții de siguranță.

Galerie imagini