Grav accident rutier în urma impactului unei mașini cu parapetul metalic

Luni, 20 Noiembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Grav accident rutier in urma impactului unei masini cu parapetul metalic | imaginea 1 Salvatorii Secției de Pompieri Brad au intervenit de urgență, miercuri, 15 noiembrie a.c., la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, la intrarea în municipiul Brad, dinspre Deva, în zona viaductului de la intrarea în oraș.

Accidentul, survenit în urma impactului autoturismului cu parapetul metalic care delimita partea carosabilă, a cauzat rănirea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a rămas încarcerat.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță cu un echipaj SMURD care au extras victima din autovehicul. Salvatorii au constatat că șoferul autoturismului avea un traumatism toracic, dar și suspiciune de fractură a bazinului, astfel că au transportat victima la spitalul din Brad pentru investigații suplimentare și asistență medicală de specialitate.

În timpul intervenției, traficul a fost blocat pe un sens de circulație. Totodată, în același timp cu desfășurarea misiunii de salvare a conducătorului auto, pompierii din Brad au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor care ar fi putut izbucni în orice moment.

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmează să fie investigate de instituțiile care au competențe în astfel de situații.

Galerie imagini