Accident rutier soldat cu două victime

Luni, 04 Decembrie 2023Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Accident rutier soldat cu doua victime | imaginea 1 Pompierii vâlceni au fost solicitați, în data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 13:40, prin apel la 112, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Călimănești, DN7.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță SAJ. A fost direcționat la fața locului și echipajul SVSU Călimănești.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime: șoferul unui autoturism care era inconștient, în stare comatoasă, transportat de către ambulanța SAJ la CPU Brezoi, precum și o persoană de sex feminin, care nu era pasager în autoturismele implicate în evenimentul rutier, dar la vederea accidentului a suferit un atac de panică, fiind asistată medical și ulterior transportată la CPU Brezoi, de către ambulanța SMURD. Pompierii militari au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.