Două mașini avariate într-un accident rutier în Vaslui

Joi, 07 Decembrie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Doua masini avariate intr un accident rutier in Vaslui | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea, acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, cartier Moara Grecilor.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate (autoturisme din care se scurgeau pe carosabil lichide combustibile), conducătorii auto fiind evacuați.

Persoanele implicate în accident au fost evaluate și au primit primul ajutor, ulterior, o femeie în vârstă de 68 ani fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cealaltă victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au spălat carosabilul.

Galerie imagini