Victimă încarcerată, în urma unui accident rutier

Joi, 21 Decembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Victima incarcerata  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, miercuri dimineață, 20 decembrie a.c., între localitățile Cotu și Flămânzi.

În eveniment au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

Aceștia au constatat că una dintre mașini era ieșită în afara părții carosabile, iar conducătoarea auto era încarcerată. Femeia era conștienta, a fost extrasă din interiorul autovehiculului de către pompieri, fiind preluată de echipajul medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Celălalt șofer a coborât singur din autoturism, a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital. Salvatorii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Galerie imagini