Accident rutier soldat cu două victime

Luni, 22 Ianuarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Accident rutier soldat cu doua victime | imaginea 1 Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe DN 29, în zona Fermei Popăuți, miercuri după-amiază, 17 ianuarie a.c. În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă. Aceștia au constatat că toate persoanele erau ieșite din mașini, iar două aveau nevoie de ajutor medical.

Victimele au fost preluate de echipajele SMURD și transportate la spital. Salvatorii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.