Coliziune între două mașini, soldată cu două victime

Marți, 02 Ianuarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Coliziune intre doua masini  soldata cu doua victime | imaginea 1 Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, vineri, 29 decembrie a.c., pe raza localității Zăicești. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

Aceștia au constatat că cele trei persoane aflate în mașinile implicate în eveniment erau ieșite din interior.

Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 75 ani, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La spital a ajuns și pasagerul din cea de-a doua mașină. Salvatorii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, se recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Galerie imagini