Un tânăr a ajuns la spital în urma unui accident rutier

Marți, 02 Ianuarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un tanar a ajuns la spital in urma unui accident rutier | imaginea 1 Un tânăr în vârstă de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, joi, 28 decembrie a.c., în intersecția de la Roșiori. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

Aceștia au constatat că autoturismele erau ieșite în afara părții carosabile și nu mai existau persoane în interiorul acestora. Unul dintre șoferi a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Salvatorii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Galerie imagini