Ambulanță ISU SMURD Hunedoara, implicată într-un accident rutier

Marți, 20 Februarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Ambulanta ISU SMURD Hunedoara  implicata intr un accident rutier | imaginea 1 Accident într-o intersecție, în care a fost implicată și o ambulanță SMURD.

Totul s-a întâmplat în municipiul Hunedoara. Ambulanța SMURD era în misiune și avea pornite semnalele acustice și luminoase. A pătruns într-o intersecție, moment în care, un alt autoturism a lovit autospeciala în partea dreaptă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

”Sâmbătă, 17 februarie a.c., o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Hunedoara, în timp ce se deplasa la un caz medical, a fost implicată într-un eveniment rutier, într-o intersecție din municipiu. Ambulanța SMURD se deplasa cu semnalele acustice și luminoase pornite. În urma evenimentului nu au existat persoane care să necesite transportul la spital”, a transmis ISU Hunedoara.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care au început o anchetă. Ambii șoferi, atât cel de pe ambulanță, cât și cel al autoturismului au fost sancționați, și au rămas fără permis pentru o perioadă de 60, respectiv 90 de zile.

Ambulanta ISU SMURD Hunedoara  implicata intr un accident rutier | imaginea 2