Coliziune între două mașini

Luni, 05 Februarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Coliziune intre doua masini | imaginea 1 O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe raza localității Bobulești, vineri după-amiază, 2 februarie a.c.

În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ.

Aceștia au constatat că toate persoanele erau ieșite din mașini, iar o femeie de 39 de ani avea nevoie de ajutor medical. A fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Galerie imagini