Victimă decedată într-un tragic accident rutier

Vineri, 22 Martie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Victima decedata intr un tragic accident rutier | imaginea 1 Un accident rutier a avut loc, duminică, 17 martie a.c., în localitatea Huțani. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane.

La fața locului a ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

Aceștia au constatat faptul că mașina era în afara părții carosabile, iar cele două persoane erau scoase din interior. Una dintre victime, o femeie de 70 de ani se afla în stop cardiorespirator. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Cea de-a doua persoană, în vârstă de 35 de ani, a fost preluată de o altă ambulanță, conștientă, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru acordarea ajutorului medical de specialitate. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor autovehiculului. Cazul a rămas în atenția Poliției..

Victima decedata intr un tragic accident rutier | imaginea 2