Accident rutier cu o victimă încarcerată și decedată

Luni, 15 Aprilie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident rutier cu o victima incarcerata si decedata | imaginea 1 Joi dimineața, 11 aprilie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o autospecială pentru descarcerare și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei persoane, victimă a unui accident rutier produs în localitatea Codăești, comuna Codăești.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană. La fața locului a intervenit și o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (autoturismul a lovit un mal de pământ aflat pe marginea carosabilului), în interior aflându-se un bărbat încarcerat.

Pompierii militari au evaluat victima, aceasta aflându-se în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. Salvatorii au descarcerat victima în vârstă de 60 de ani. Medicul de pe ambulanța SAJ Vaslui a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

Galerie imagini